De Parel Zorg | Hart voor mens, passie voor de zorg

Neem Contact op

Keltenoord 273079 ZD, Rotterdam

07:30 - 17:00Maandag t/m Vrijdag

+316 54 29 29 24info@deparelzorg.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn geen grote, landelijk opererende organisatie, waar veel aan de strijkstok blijft hangen en u slechts een nummer bent. Bij De Parelzorg bent u bijzonder. Wij nemen uw zorg serieus. Door de kleinschaligheid van De Parelzorg zijn al onze medewerkers persoonlijk betrokken bij onze organisatie én bij uw welzijn

Waarom kiezen voor De Parel Zorg Aan Huis?
Wij bieden diensten op maat en geven cliënten een vertrouwd gevoel door met ze in hetzelfde taal te spreken. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met hun geloof, gewoonte en achtergrond. Alle cliënten krijgen persoonlijke aandacht van ons. Dit doen wij met hart én ziel.

Als u hulp of steun nodig heeft, doet u een beroep op uw familie, vrienden of buren. Soms is dat niet meer voldoende en u wilt toch zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. De Parelzorg neemt dan graag het zorgstokje over. Wij hebben plezier in ons werk en bouwen een persoonlijke band met u op.

De dienstverlening van De Parelzorg bestaat uit verpleging, persoonlijke verzorging, individuele begeleiding en huishoudelijke verzorging.